skip to Main Content

Kies een schoolrugzak die bij jou past

Als je op zoek gaat naar een school rugzak dan wil je natuurlijk dat je een tas kiest die zowel hip is als praktisch.

Lees meer

Om een praktische rugzak te kopen is het belangrijk dat je kijkt naar een goed formaat bij jouw omstandigheden. Daarnaast kies je voor een tas die past bij jouw smaak en een tas die jij mooi vindt. Zo kun je shinen op je eerste schooldag met een mooie school rugzak!

Lees minder

School rugzak tot 20 liter

De rugzak tot 20 liter is ideaal als je niet zoveel spullen mee hoeft te nemen naar school. Bijvoorbeeld als je alle spullen in een kluisje kunt doen. Het kan ook zijn dat je geen schoolboeken nodig hebt en alleen een laptop of tablet mee hoeft te nemen naar school. Als je de tas gebruikt voor alleen een laptop of tablet is het slim om te denken aan een school rugzak waar ook een tablet vak of laptop vak zit.

Handigheden school rugzak tot 20 liter

  • Handig als je niet veel boeken hebt
  • Slimme keuze als je alles digitaal moet doen
  • Klein en compact

School rugzak 21 tot 30 liter

Als je voor een school rugzak kiest tussen de 21 en 30 liter kiest, kun je genoeg spullen kwijt, zoals boeken en een laptop. Deze school rugzakken hebben vaak ook genoeg opbergruimtes om verschillende spullen op te bergen. Je hebt zo bijvoorbeeld een handig vakje voor je etui, je agenda en eventueel voor je mobiel en je sleutels. Daarnaast bevat deze tas vaak een extra vak voor de laptop. Deze maat tas is echt handig als je veel spullen mee wilt nemen, maar niet groter is dan nodig.

Kenmerken school rugzak 21 tot 30 liter

  • Voldoende opbergruimte
  • Niet groter dan nodig
  • Genoeg ruimte voor boeken en laptop
  • Extra vak voor laptop

School rugzak 31 liter of groter

Als je naar school gaat, kan het ook zijn dat je naast je boeken en je laptop ruimte nodig hebt voor je gymspullen. Het is altijd handig om wat extra ruimte te hebben hiervoor in je tas. Een tas van 31 liter of groter is dus handig als je een tas wilt waar ook je gymspullen in kunnen. Deze tassen hebben vaak ook een extra vak voor je laptop. Wat verder een pluspunt is aan deze tas is dat ze vaak een heupgordel hebben, schouderbanden en een band bij je borst. De tas is hierdoor minder zwaar als je hem op rug draagt.

Kenmerken school rugzak 31 liter of groter

  • Ruimte voor schoolspullen en gymspullen
  • Extra vak voor je laptop
  • Heupgordel, schouderbanden en borstband ter ondersteuning

Bijpassend design en kleur

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je een school rugzak kiest die je mooi vindt. Dat gaat zeker lukken met een groot aanbod in verschillende kleuren en designs. Je kunt kiezen voor een modern en nieuw merk of een wat ouder merk. Ook kun je een print kiezen of jouw favoriete kleur. Alvast een hele fijne schooldag gewenst!

Meer informatie over schoolrugzakken

Back To Top