skip to Main Content

Piquadro rugtas

Als we aan Italië denken dan denken we sowieso aan een goed gevoel voor stijl. Een rugzak van Piquadro staat dan ook optimaal symbool voor dit unieke gevoel voor stijl. Het gerenommeerde merk maakt al sinds 1987 de mooiste leren producten van de best denkbare kwaliteit. Dit begon toen de destijds 22-jarige student Marco Palmieri het bedrijf oprichtte. Hij begon met het vervaardigen van leren producten voor derden. Nadat hij een decennium lang leer hard gemaakt voor luxe lederwaren bedrijven, besloot hij om zelf te gaan produceren en verkopen. Piquadro onderscheidde zich al snel in design, techniek en functionaliteit. Dit is dan ook terug te zien in elke rugtas of laptop rugzak. Het maakt de rugzakken dan ook ideaal voor school of werk.

Populaire Piquadro rugzakken

Alle soorten en maten Piquadro rugtassen

Het is dan ook begrijpelijk waarom Piquadro rugzakken zo populair zijn als zakelijke tassen. Er zijn diverse modellen beschikbaar om aan de behoeften van zowel mannen als vrouwen te voldoen. Voor vrouwen zijn er strakke en minimalistische ontwerpen, terwijl mannen kunnen kiezen uit stoerdere stijlen. Bijna elke Piquadro rugzak is verkrijgbaar in tijdloze, elegante kleuren, zoals cognac, blauw en zwart, en sommige zijn voorzien van herkenbare blauwe accenten. Deze rugtassen maken deel uit van de gewaardeerde Blue Square-collectie van Piquadro. Ze bieden niet alleen een elegant ontwerp, maar ook optimaal draagcomfort, wat zorgt voor een perfecte balans tussen stijl en gebruiksgemak.

Voordelen Piquadro rugzakken

Als je kiest voor een Piquadro rugzak, kies je voor een gerenommeerd luxe-merk. Zo wordt elke rugzak gemaakt volgens echt ouderwets vakmanschap. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen en ambachtelijk vervaardigd door ervaren vakmensen. Daarnaast zorgt dit ook voor een tijdloos en elegant ontwerp. De rugzakken stralen klasse en stijl uit, waardoor ze geschikt zijn voor zowel zakelijke als informele gelegenheden. Tot slot zijn ze ook enorm functioneel. Ze bieden altijd voldoende opbergruimte, handige vakken en compartimenten om alles goed en wel op te bergen.

Piquadro rugzak bestellen

Wil je in stijl naar je werk of naar je studie? Dan is een Piquadro rugtas iets voor jou. Naast de leren rugzakken heeft Piquadro ook een paar polyester rugtassen in het assortiment. Deze hebben een sportieve uitstraling, maar voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen die het Italiaanse merk hanteert. Welke tas je ook kiest en of je nu een man of een vrouw bent, er zit altijd iets voor je bij waarmee je stijlvol voor de dag komt.

Back To Top