skip to Main Content

JanSport rugzak kopen

De JanSport rugzak wordt in Nederland steeds populairder. Het merk is nu vooral in Amerika al ongekend populair onder studenten. En dat is niet voor niets, want JanSport staat voor kwalitatieve producten en levenslange garantie op rugzakken. Daarbij zijn de rugtassen van JanSport in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. Welke kies jij? Welkerugzak.nl helpt je graag bij het maken van een keuze. Door je meer te vertellen over de JanSport rugzak, hopen wij dat je een weloverwogen keuze kunt maken en de JanSport rugtas kunt kopen die volledig bij jouw wensen past.

JanSport rugzakken

Het ontstaan van de JanSport rugtas

Het merk JanSport is opgericht in 1957 in Seattle, Amerika. De oprichters zijn Janice Lewis, Skip Yowell en Murray Pletz, drie hele verschillende personen. Janice Lewis was een naaister, Skip Yowell een hippie en outdoorliefhebber en Murray Pletz een ingenieur. Dat maakt dat elke persoon een unieke bijdrage had in de ontwikkeling van het merk JanSport. De eerste aanleiding van het ontstaan van JanSport, was toen Murray Pletz een ontwerpwedstrijd won met een verstelbaar aluminium rugzak frame. Janice Lewis werd er bij betrokken en ontwierp het patroon voor het rugzak-frame. Mocht het ontwerp een succes worden, dan zou het merk naar haar vernoemd worden. Zo had Murray Pletz toegezegd. En daar kwam hij niet meer onderuit. Skip Yowell was minder betrokken bij het ontstaan en de ontwikkeling van de JanSport rugzak. Hij werd uiteindelijk verantwoordelijk voor de verkoop. Aangezien Jansport miljoenen rugzakken heeft verkocht en nog steeds in populariteit blijft groeien, is zijn bijdrage aan het succes van het bedrijf van grote waarde.

Rugzakken voor studenten

In eerste instantie richtte JanSport zich met de rugtassen niet specifiek op studenten en scholieren. Toch werd de JanSport rugzak onder studenten al snel erg populair. Hier speelde JanSport slim op in door de Campus rugzak te ontwikkelen. Deze rugtas werd later bekend als de Superbreak.

Verschillende modellen, kleuren en prints

Een rugtas van JanSport is in een groot aantal modellen verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld de Superbreak, een rugzak van JanSport die heel populair is onder studenten. Bovendien worden de rugzakken in een enorm scala aan kleuren en prints aangeboden. Voor ieder wat wils dus!

De rugzak trolley

JanSport rugzak is niet niet alleen verkrijgbaar als rugtas, maar ook als rugzak trolley. De rugzak trolley kan zowel als rugzak en als trolley gebruikt worden. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een korte vakantie geboekt hebt of van plan bent op backpack avontuur te gaan.

Een JanSport rugtas bestellen

Vind je het lastig om een keuze te maken uit de vele verschillende merken, modellen en kleuren rugtassen? Welkerugzak.nl helpt je hier graag bij. Wil je graag kennismaken met een rugtas die onder studenten enorm populair is? Dan raden we je aan een JanSport rugzak te bestellen. Door een JanSport rugtas te kopen haal je bovendien een rugtas van hoogwaardige kwaliteit in huis waar je levenslang garantie op hebt.

Back To Top